Hírek

Számít a vélemény! – oktatói munkát értékelhetnek a hallgatók

A Miskolci Egyetem oktatóinak munkáját kérdőív kitöltésével véleményezhetik a hallgatók március 4-e és április 10-e között. Az anonim felmérés célja, hogy a diákok álláspontjának megismerésével hozzájáruljon az egyetemen folyó oktatás színvonalának növeléséhez.

  • Campus
  • Egyetem
  • Hallgatóknak
2024. március 19. / Frissítve: 2024. április 11. 01:33

A felmérésekben való részvételről a hallgatók a Neptun rendszerben megadott e-mail címükön kapnak tájékoztatást. Az adatgyűjtés és értékelés során az anonimitás teljeskörűen biztosított.  (A rendszerből csak és kizárólag az az információ nyerhető ki, hogy adott e-mail címről érkezett-e az adott felméréshez válasz vagy sem. A beérkezett válaszok esetében nem lehet azokat az e-mail címekkel összepárosítani.)

Egy kérdőív kitöltése maximum 3-5 perc. Segítségükkel fontos visszajelzést kaphatnak az oktatók a tanított tárgyakkal, az oktatási módszerekkel kapcsolatban. Az értékelésbe bevont oktatók, tantárgyak és kurzusok körét a Miskolci Egyetem karai határozták meg. A felmérések összesített eredményeit az egyetem honlapjának Minőségbiztosítás menüpontja alatt lehet majd megtalálni.

Nyereményjáték

A felmérés lezárulását követően a kérdőívet kitöltők között karonként, hallgatói létszámarányosan egyetemi pulcsikat sorsolnak ki, továbbá a ME-HÖK felajánlásának köszönhetően karonként 1-1 MEN bérlet is gazdára talál. A sorsolás a Neptun-kódok alapján történik.

Legfrissebb hírek

Összes hír
Összes hír