Hírek

Újgenerációs vállalkozói ötleteket támogat a megújult START program

Fiatalok kezdő, illetve már működő vállalkozásainak támogatására, továbbfejlesztésre újra lehet pályázni a megújult START Programban. A Nemzeti Tehetség Program, a Nemzeti Tehetség Központ és a Design Terminal közös projektjének célja, hogy az új generáció itthon építsen sikeres vállalkozást. Jelentkezési határidő: 2024. február 15.

  • Pályázat
2023. november 09.
231109_01

A START Basic programra azoknak a 18-27 év közötti fiataloknak a jelentkezését várják, akiknek már van egy jó ötlete, de tanácstalanok abban, hogyan építhetnek belőle sikeres vállalkozást. A 6 hetes programot 3×2 hetes sprintekben valósítják meg, összesen 3 online képzési alkalommal, a végén egy Demo Day-el.

A START Pro programot azoknak a 18-27 év közötti fiataloknak ajánlják, akiknek a konkrét piacra lépés és ezt követően a gyors növekedés és skálázhatóság a fő céljuk. A programot 7 képzési napra bontva valósítják meg jelenléti és online képzések váltakozásával, melyek során a résztvevők workshopok keretében gyakorlati tudást sajátíthatnak el, a képzési alkalmak között pedig egyéni mentorálásban is részesülnek tapasztalt szakemberek támogatásával, zárásképp egy Demo Day-el.

Témakörök

Fenntartható energia

  • Indítsd el saját vállalkozásodat a fenntartható energia területén, és tedd zöldebbé a jövőt.

Közösségi tanulás közösségi edukáció

  • Fedezd fel a tanulás közösségteremtő erejét és alakítsd át az oktatás jövőjét.

Mentális egészségmegőrzés

  • Segíts másoknak, hogy könnyebben megbirkózzanak a mindennapok kihívásaival.

A START Basic program esetében a legjobb 5 csapat 3-3 millió forint díjazásban részesül, a START Pro programban pedig a legígéretesebb 2 csapat 5-5 millió forintot nyer az elinduláshoz.

A 2023-as program nyertesei

Legfrissebb hírek

Összes hír
Összes hír