programok
KÖSZI

Közösségi programok

Közösségi programok a Miskolci Egyetemen

A Közösségi Szolgálati Iroda ingyenes közösségi programjait az egyetem hallgatói és dolgozói igényeihez igazítjuk. Minden rendezvényünk nyitott a külföldi hallgatók és a miskolci középiskolás diákok számára is. Rendszeres programjaink az alábbiak:

Társasjáték Klub

Hetente megrendezésre kerülő klubunkban több mint 150 különböző, újgenerációs társasjátékot próbálhatsz ki! Jöhetsz a barátaiddal, de egyedül is. Önkénteseink szívesen segítenek a játékok megtanulásában.

Kézműves Műhely

Hónapról hónapra újabb és újabb kézműves technikákkal várunk! Textilfestés, viaszvasalás, gyöngyfűzés, dekorációkészítés, origami, dekupázsNálunk megtapasztalhatod, hogy az alkotás öröme nem a kézügyességen múlik!

Multilingual World Café

Havonta megrendezésre kerülő, angol nyelvű programunkon külföldi hallgatókkal beszélgethetsz országuk kultúrájáról, nyelvéről, természeti értékeiről, épített örökségéről, gasztronómiájáról.

SzociokulTÚRA

Szemléletformáló, szakfüggetlen tanulmányi kirándulásaink célja, hogy értelmiségi fiatalként közvetlenül találkozz a téged körülvevő társadalmi élet realitásával, a különböző társadalmi problémákkal, az azokra adott alternatív válaszokkal, érdemben gondolkodó és cselekvő szakemberekkel.

Multilingual Uni Trip

A nyaranta szervezett túráinkra, élményprogramjainkra elsősorban külföldi hallgatóinkat és családtagjaikat várjuk, de szívesen vesszük angolul jól beszélő magyar hallgatók és középiskolás diákok segítségét a tolmácsolásban és idegenvezetésben.

xlsx
xlsx
Társasjáték Klub
tarsasjatek
Kézműves Műhely
kezmuves
Multilingual World Café
MWC
SzocikulTÚRA
szociokultura
Multilingual Uni Trip
MUT

Campus hírek

Összes hír
Összes hír