Az Egyetemváros központi helyszínén magasodó E/7 irodaház modern kialakítású irodahelyiségekkel várja bérlőit. Az irodaházban minden adott a kényelmes és hatékony munkavégzéshez.

Az irodaház nyolc emeletén 15 és 30 négyzetméteres irodák bérelhetők, igény szerint akár teljes szint bérlése is megoldható. Minden szinten férfi és női mosdó, valamint melegítőkonyha, étkező áll bérlőink rendelkezésére.

A Miskolci Egyetem patinás épületei és nagy kiterjedésű zöld parkja ideális munkahelyszínt biztosít, a helyben elérhető szolgáltatások sokszínűsége pedig egyedülállóvá teszi az irodaházat. Az egyetem épületeiben található előadótermek, tantermek, tárgyalók és rendezvényhelyszínek, az egyetemi étterem és a Sportközpont sportpályái komplex szolgáltatást biztosítanak, melyet az Uni-Hotel és a Bolyai Kollégium szálláslehetőséggel egészít ki.

Szolgáltatásaink
 • Az irodaházba való bejutást modern, kártyás beléptetőrendszer biztosítja. Hétköznapokon portaszolgálat működik az épület földszintjén.
 • Az épület közlekedési szempontból akadálymentesített. Az irodaházon belüli mozgást két lift segíti.
 • Minden szinten melegítőkonyha és étkező áll bérlőink rendelkezésére. Az étkezésre az épület szomszédságában lévő egyetemi étteremben, illetve az egyetem épületeiben és az Uni-Hotelben lévő büfékben is lehetőség van.
 • Az irodaházban tárgyaló bérelhető.
 • Minden bérlőnk számára takarítási szolgáltatást biztosítunk, hogy a munkavégzés tiszta, rendezett környezetben történhessen.
 • Az Egyetemváros területén nagy kapacitású ingyenes parkolási lehetőség van, ugyanakkor igény esetén az E/7 irodaház mellett lévő, sorompóval lezárt parkolóban kedvezményes parkolóbérlet vásárolható.
 • Személyre szabott szolgáltatásokat kínálunk, így nálunk minden elérhető az üres helyiségektől kezdve egészen a teljes körű kiszolgálásig.
 • Irodához az év 365 napján, a nap 24 órájában hozzáférést biztosítunk.
Megközelíthetőség, közlekedés
 • Az irodaház megközelítése autóval és tömegközlekedéssel is ideális. Az Egyetemváros közvetlen buszmegállóval rendelkezik. Autóval a belváros és az M30-as autópálya is kb. 10 perc alatt elérhető.
 • A Miskolci Egyetem területén kerékpárutak segítik a kerékpáros közlekedést. Az E/7 irodaházban kerékpártárolót biztosítunk bérlőink részére.
 • Az Egyetemváros területén a közlekedést közösségi rollerek teszik kényelmessé, a rollerek a kijelölt mikromobilitási pontokon érhetők el, a hálózat Miskolc teljes belterületét lefedi.
30 m²-es és 15 m²-es típusú irodáink

beépített hűtő és fűtő berendezéssel, beépített bútorokkal, letisztult kialakítással állnak bérlőink rendelkezésére. Az irodák igény szerint bútorozottan is bérelhetők, de egyéni berendezésre is lehetőség van.

E7 irodaház
E7_irodaház külső
E7 irodaház – 15m²-es iroda
E7_irodaház_15nm_iroda
E7 irodaház – 15m²-es iroda
E7_irodaház_15nm_iroda2
E7 irodaház – 30m²-es iroda
E7_irodaház_30 nm_iroda
E7 irodaház – 30m²-es iroda
E7_irodaház_30nm_iroda2
E7 irodaház – 30m²-es iroda
E7_irodaház_30nm_iroda3
E7 irodaház – 30m²-es iroda
E7_irodaház_30nm_iroda4
E7 irodaház – konyha
E7_irodaház_konyha
E7 irodaház – konyha
E7_irodaház_konyha2
E7 irodaház – konyha
E7_irodaház_konyha3

Vállalati és innovációs hírek

Összes hír
Összes hír