Hírek

Egészségügyi szakrendelések egyetemi polgároknak

A Miskolci Egyetemen elérhető, kibővített egészségügyi szakrendeléseket térítésmentesen, várakozás nélkül, rövid előjegyzési idővel vehetik igénybe egyetemünk polgárai az Egészségtudományi Kar Egészségügyi Szakmai és Módszertani Központjában (E/4-es kollégium, földszint).

  • Campus
  • Egyetem
  • Hallgatóknak
  • Munkatársak
2024. május 22.

Elérhető szolgáltatások:

SZEMÉSZET – Rendelési idő: csütörtök 8:00–11:00

A szakrendelés felkeresése a szemet, látást érintő elváltozások esetén javasolt. A szemüveghez nyújtott egyetemi támogatás szemész szakorvos igazolásával vehető igénybe.

NŐGYÓGYÁSZAT – Rendelési idő: hétfő 8:00–12:00

A szakrendelés felkeresése nem csak panasz esetén, hanem preventív jelleggel is, éves gyakorisággal javasolt a rákmegelőző állapotok időbeni felismeréséhez.

NEUROLÓGIA – Rendelési idő: kéthetente csütörtök 11:00–15:00 (Beutaló szükséges!)

A neurológia az idegrendszer (agy és gerincvelő) szervi eltéréseivel, betegségeivel foglalkozó szakterület. Indokolt neurológushoz fordulni pl. fejfájás, szédülés, mozgáskoordinációs zavar, zsibbadás, memória-, beszéd-, gondolkodászavar, remegés esetén. Olykor a depresszió és szorongásos tünetek hátterében is állhatnak idegrendszeri zavarok.

GYÓGYTORNA/FIZIOTERÁPIA – Rendelési idő: hétfő 8.00–12:00 (Beutaló szükséges!)

A szakrendelésen az egyes mozgásszervi betegségeket, panaszokat (hát- és derékfájás, sérv, csontritkulás, ízületi kopás, műtétek/sérülések stb.) szakorvosok (mozgásszervi, belgyógyászati, neurológiai) javaslatára kezelik helyben a diplomás gyógytornászok.

LABORATÓRIUM – Rendelési idő: kedd 7:00 – 10:00 (Beutaló szükséges!)

A vér- és vizeletvizsgálat laborlelete szinte minden diagnózis alapja, amelyhez a mintát helyben, sorban állás nélkül tudják leadni az egyetemi polgárok.

 

Időpont-egyeztetés: +36 46 565-111/1493 mellék

Egeszségügyi Szakrendelés 05.14 03.22 - magicbox 1920x1080

Legfrissebb hírek

Összes hír
Összes hír