munkatarsaknak_2x
Nem kari szervezetek

Pénzügyi Igazgatóság

Pénzügyi Igazgatóság

A Pénzügyi Igazgatóság a gazdasági vezető irányítása alatt álló gazdálkodási egység, amely a pénzügyi igazgató vezetésével, a hozzá tartozó osztályszintű szervezeti egységek közreműködésével látja el a Miskolci Egyetem valamennyi tevékenysége vonatkozásában a pénzügyi, számviteli, kontrolling és beszerzési feladatokat.

Sándorné Lőrincz Éva
pénzügyi igazgató
A/4
épület, II., 229.

Pénzügyi és Számviteli Osztály

A Pénzügyi és Számviteli Osztály a pénzügyi igazgató irányítása alatt álló szervezeti egység, amely a pénzügyi és számviteli osztályvezető vezetésével végzi tevékenységét. A Miskolci Egyetem valamennyi tevékenysége vonatkozásban ellátja a pénzügyi és számviteli feladatokat.

Mészárosné Rimár Renáta
pénzügyi és számviteli osztályvezető
A/4
épület, II., 225.

Kontrolling Osztály

A Kontrolling Osztály a pénzügyi igazgató irányítása alatt álló szervezeti egység, amely a kontrolling osztályvezető vezetésével végzi tevékenységét. A Miskolci Egyetem valamennyi tevékenysége vonatkozásban ellátja az intézményi és a projekt kontrolling feladatokat.

Csiky Orsolya
kontrolling osztályvezető
A/4
épület, II., 227.

Beszerzési és Közbeszerzési Osztály

A Beszerzési és Közbeszerzési Osztály a pénzügyi igazgató irányítása alatt álló szervezeti egység, amely a beszerzési osztályvezető vezetésével végzi tevékenységét. Ellátja és koordinálja a Miskolci Egyetemen a beszerzési és közbeszerzési tevékenységet, továbbá a nemzetközi utazásszervezéshez kapcsolódó feladatokat.

dr. Vincze Boglárka
osztályvezető
A/4
épület, II., 230.

Dokumentumok

Legfrissebb hírek

Összes hír
Összes hír